Waarom geen zwart T-shirt?

Waarom geen zwart T-shirt?

Mannen kiezen veelal witte T-shirts om te dragen onder een maatpak of een mooie trui. Terwijl dit in veel gevallen helemaal geen logische keus is. In de kledingkasten van de modebewuste mannen kom je veelvuldig mooie zwarte shirts tegen. Dit omdat zwart bij vele kleuren vaak mooier combineert dan wit. Daarnaast is een mooie bijkomstigheid dat zwart afkleed! Dat betekend dat je in een zwart shirt slanker lijkt dan in welke andere kleur dan ook.

Zwarte shirts verkleuren tijdens het wassen

Als je mannen vraagt waarom ze een wit shirt dragen, is het meest gekozen antwoord: Omdat zwarte shirts verkleuren naar grijs tijdens het wassen. Onzin!! Een mooi zwart shirt van goede kwaliteit verkleurt niet. Mits je uiteraard het juiste wasprogramma en wasmiddel kiest. Let altijd even op het was etiket in je kleding voordat je het in de wasmachine stopt. De kwaliteit van je shirt is hierbij wel zeker belangrijk! Kwalitatief goede shirts zijn vaak bewerkt met betere textielverf. Niet alleen beter voor je huid maar dus ook kleurvaster. Daarnaast zijn kwaliteit shirts vaak dubbel gestikt waardoor ze extra stevig zijn. Je shirt zal hierdoor vele malen langer een mooi model houden. Kijk voor extra draagcomfort naar 100% katoenen shirts.

Probeer zwart

Ik zou je graag willen overtuigen om in ieder geval 1 mooi zwart shirt aan te schaffen en te kijken hoe dit combineert met de rest van je kleding. Ik weet zeker dat je versteld zal staan. Wil je het proberen? Dan wijs ik je graag op de website van ShirtsofCotton.com Deze webshop is gespecialiseerd in alleen shirts. Ieder shirts op deze site is nauwkeurig gecontroleerd en je koopt hier kwalitatief zeer goede shirts voor een mooie prijs. Ik weet zeker dat je tevreden zal zijn met je aankoop. Iedere maat is op voorraad. Ook de extra lange maten mocht je een lange man zijn!